Υλικά Για τη βάση * 250 γραμμ. μπισκότα digestive * 80 γραμμ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου * Για την κρέμα * 250 γραμμ. κρέμα γάλακτος * 100 γραμμ. ζάχαρη άχνη * 300 γραμμ. τυρί κρέμα * 1 λεμόνι (ξύσμα) * Για τη σάλτσα βύσσινο * 1 συσκευασία κομπόστα βύσσινο * 1½ κ.σ. Κορν φλάουρ * Εκτέλεση Αλέθουμε τα μπισκότα στο μίξερ και τα κάνουμε σκόνη. Τα μεταφέρουμε σε μπολ. Προσθέτουμε το βούτυρο και με τα δάχτυλα τα ψιχουλιάζουμε να γίνουν σαν βρεγμένη άμμος. Σε φόρμα δαχτυλίδι 20 εκ.