3 ποτήρια του νερού αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά τις σούπας ελαιόλαδο1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι1 φακελάκι ξερή μαγιάελάχιστη ζάχαρηχλιαρό νερότυρί φέτα τριμμένη με το χέρι σε χοντρά κομμάτια Σε ένα μπόλ βάζουμε το αλεύρι,την ζάχαρη, το αλάτι,το λάδι,σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό ,προσοχή χλιαρό όχι ζεστό ούτε καφτό κόβει η μαγιά,ρίχνουμε μέσα την μαγιά και ανακατεύουμε καλά .Αδειάζουμε όλο το περιεχόμενο μέσα στο μίγμα με το αλεύρι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε ,προσθέτουμε σιγά σιγά και άλλο χλιαρό νερό ,τόσο ώστε να γίνει η ζύμη μας ελασ