Υλικά:
Για 8-10 άτομα
Για την ζύμη1 κουταλιά του γλυκού αλάτι2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη70 ml κρύα βότκα ή ξύδι80 ml κρύο νερό280 γραμμάρια καλής ποιότητας ανάλατο βούτυρο, κατευθείαν από το ψυγείο300 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσειςΓια την κρέμα πατισερί2 κροκάδια αβγών30 γραμμάρια άχνη ζάχαρη25 γραμμάρια κορν φλάουρ240 ml γάλα1 κουταλιά του γλυκού βανίλιαΓια την διακόσμησηφρέσκα φρούτα (φράουλες, ραζμπερίς, βατόμουρα)
Διακοσμείστε την τάρτα με φρέσκα φρούτα, ολόκληρα ή κομμένα σε φέτες
Απαιτούμενος χρόνος: