φύλλο σφολιάτας 250 γρ.αχλάδια 3γκοργκονζόλα 100 γρ.καρύδιαβούτυρο 1κ.σ.αλάτιπιπέριΚαθαρίστε και κόψτε σε λεπτές φέτες τα αχλάδια. Λίωστε το βούτυρο και σοτάρετε τα για 2 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αφήστε τα να κρυώσουν.Κόψτε δισκάκια από την σφολιάτα και βάλτε τα σε ατομικές ταρτιέρες ή θήκες μάφιν. Βάλτε λίγα κομμάτια απο το τυρί και λίγα κομμάτια αχλάδι σε κάθε τάρτα. Αλατοπιπερώστε και ψήστε τον φούρνο για 15 -20 λεπτά.Σερβίρετε κάθε ταρτάκι με λίγο μπούκοβο και καρύδια.