Υλικά:
Για 2-4 άτομα250 γραμμάρια ταλιατλες400 γραμμάρια ντοματάκια από κονσέρβα κομμέναΜία κόκκινη πιπεριά καθαρισμένη, ξεσποριασμένη, κομμένη σε φέτεςΜία κίτρινη πιπεριά καθαρισμένη, ξεσποριασμένη, κομμένη σε φέτες30 γραμμάρια ελιές μαύρες ξεσποριασμένες και κομμένες σε λεπτές φέτεςΤρεις σκελίδες σκόρδοΈνα κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλεςΜία κουταλιά της σούπας κάπαρηΜισό κουταλάκι βασιλικός ξηρόςΈνα κουταλάκι πιπέρι καυτερόΜία πρέζα ζάχαρηΜισό κουταλάκι ρίγανηΑλάτιΠιπέριΔύο κουταλιές ελαιόλαδοΓραβιέρα τριμμένη