Υλικά:
Για 2-4 άτομα4 φιλέτα συναγρίδαςκαγιέν, αλάτι και πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 λευκό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους3 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο1 κουταλιά της σούπας κάπαρη1 κουταλιά της σούπας κάππαρη σε άλμη4 πατάτες κομμένε σε κύβους1 πιπεριά χαλαπένο, κομμένη σε φέτες χωρίς σπόρους ή κόκκινη πιπεριά1 φλιτζάνι ντοματίνια, κομμένα στη μέση1/3 φλιτζάνι πράσινες ελιές κομμένες σε φέτες2 κουταλιές της σούπας φρέσκο ψιλοκομμένο ρίγανη2 λάιμ
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό με θαλασσινό άρωμα