Υλικά:
Για 4-6 άτομα700 γραμμάρια από τα αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα σε κύβους50 γραμμάρια φουντούκια, κατά το ήμισυ και ψημένα35 γραμμάρια λεπτά γειωμένη φρυγανιά50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα1/4 κουταλάκι του γλυκού. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι1/4 κουταλάκι του γλυκού. κολίανδρο1/8 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ1/8 κουταλάκι του γλυκού. κάρδαμο1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια εσάνς1 κουταλιά της σούπας. καλής ποιότητας μέλι1 φύλλο σφολιάτας1 αυγό χτυπημένο για το άλειμμα
Ξεχωριστό γλύκισμα για όλες τις ώρες