Γιατί το σπιτικό είναι πάντα καλύτερο !!!Υλικά1 κιλό πανσέτα χοιρινή 1 κρεμμύδι ξερό ελαιόλαδομηλόξυδοπάπρικαρίγανηαλάτι-πιπέριΤι κάνουμε Κόβουμε σε μικρά λεπτά κομματάκια το κρέαςΤο τοποθετούμε σε μπολ και προσθέτουμε όλα τα υλικά το λάδι το τριμμένο κρεμμύδι την πάπρικα την ρίγανη αλατοπίπερο το μηλόξυδο τα ανακατεύουμε και τα αφήνουμε σκεπασμένα 2 με 3 ώρες να μαριναριστούν .Αδειάζουμε το μείγμα σε αντικολλητικό τηγάνι μαζί με την μαρινάδα.Ανακατεύουμε και τηγανίζουμε μέχρι να τον δούμε να στεγνώσει και να πάρει χρώμα και να σωθούν όλα τα υγρά. Σερβίρουμε με πίτες ψημένες σε αντικολλητικό ν