ΥΛΙΚΑ½ κιλό λουκάνικα χωριάτικα1 κιλό πιπεριές κόκκινες και πράσινες1 κρεμμύδι ξερό4-5 σκελίδες σκόρδο2 τομάτες φρέσκιες1 κουτ. της σούπας πελτέ τομάτας1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδοΑλατοπίπεροΕΚΤΕΛΕΣΗ Κόβουμε σε ροδέλες (ότι πάχους θέλουμε) τα χωριάτικα λουκάνικα. Το ίδιο κάνουμε με τις πιπεριές αφού τις έχουμε πλύνει και καθαρίσει καλά. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και το αφήνουμε στην άκρη. Κατόπιν ξεκινάμε να ψιλοκόβουμε την φρέσκια τομάτα μας την οποία προσέχουμε μην λιώσουμε κατά την διαδικασία του τεμαχίσματος.