Τα ποιο νόστιμα ΣΠΕΣΙΑΛ Ροξάκια!!!! Συνταγή: Έβρασα πρώτα το σιρόπι: 1 κιλό ζάχαρη,900 ml νερό,1 φλούδα πορτοκαλιού 1 ξυλάκι κανέλας για 10 λεπτά! Το κατέβασα και το άφησα να κρυώσει! Ετοίμασα την ζύμη: Έβαλα στο μπολ 1 φακελάκι ξερή μαγιά έριξα πάνω της 1 κ.σ.ζάχαρη και έβαλα 200 ml. γάλα φρέσκο χλιαρό! Τα ανακάτεψα! Συνέχισα έριξα 150 ml λάδι ελαφρύ,2 αυγά,1/2 κ.γ.μπεικιν,1 πορτοκάλι τον χυμό του,1/2 κ.γ.κανέλα,ξύσμα 1 πορτοκαλιού,και σιγα-σιγα 600 γρ αλεύρι με μια πρέζα αλάτι!