Σπαράγγια βραστά με λάδι και λεμόνι ή και ομελέτα με σπαράγγια !!!Υλικά1 ματσάκι σπαράγγιαλίγο ελαιόλαδο4 αυγά1 κουταλιά σούπας αλεύριπιπέρι-αλάτιΤι κάνουμε Βράζουμε --αφού καθαρίσουμε πρώτα τα σπαράγγια-- τα σπαράγγια για 5 λεπτά σε νερό που βράζει.Πετάμε το νερό και τα στραγγίζουμε.Βάζουμε λίγο λάδι στο τηγάνι με τα δύο ψιλοκομμένα κρεμμύδια τα σοτάρουμε λίγο προσθέτουμε και τα σπαράγγια και ξανασοτάρουμε για 5 λεπτά.Χτυπάμε τα αυγά σε μπολ με λίγο αλατοπίπερο και την μία κουταλιά αλεύρι.Τα ρίχνουμε από πάνω από τα -σπαράγγια κρεμμύδια ψήνουμε από την μία πλευρά και με την βοήθεια ενός με