σπαγέτι με τόνοphotos ερασιτέχνηςσπαγέτι πάντα καλόδεχτο, μαγειρεμένο με κόκκινη σάλτσα τόνου.αρκεί να προσέξουμε μιά μικρή λεπτομέρεια σε αυτό το φαγητό και γίνεται ελαφρύ , χωρίς να μυρίζει διόλου ψαρίλα.βράζουμε τα μακαρόνια να μείνουν al dente, ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα λίγο κρύο νερό απ' την βρύση, τα σουρώνουμε, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και τους ρίχνουμε λίγο ωμό ελαιόλαδο.φτιάχνουμε μιά σάλτσα ντομάτας.βάζουμε στο κατσαρόλι λίγο ελαιόλαδο, ψιλοκόβουμε μέσα ένα ξερό κρεμμύδι και μιά - δυό σκελίδες σκόρδο.τα γυρίζουμε λίγο, προσθέτουμε την ντομάτα , μιά πρέζα ζάχαρη, αλατοπίπερο