Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Για σήμερα επέλεξα αυτή τη σουπίτσα που τρώμε αρκετά στο σπίτι ιδίως το χειμώνα. Αν δεν σας αρέσει ο κιμάς κοτόπουλου με τις ίδιες ακριβώς ποσότητες των υλικών μπορούν να γίνουν και με μοσχαρίσιο κιμά. Επειδή τα έχω δοκιμάσει και με κόκκινη σάλτσα μπορώ να σας πω ότι είναι εξίσου νόστιμα. Η πλειοψηφία όμως επέλεξε αυγολέμονο αυτή τη φορά!Υλικά για 14 τεμάχια:Για τα γιουβαρλάκια:350γρ. κιμά κοτόπουλου35γρ.