Εύκολη λαχταριστή συνταγή .Τα σουφλέ ενώ έχουν ψηθεί παραμένουν ζουμερά στο εσωτερικό τους και ξεχειλίζουν σοκολάτα.Ξεροψημένο και τραγανό από έξω, γεμάτο με υγρή, πηχτή, ζεστή σοκολάτα στο εσωτερικό του!! ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΟΥΦΛΕ100 γρ.ζάχαρη100 γρ.αλεύρι125 γρ.μαργαρίνη ή βούτυρο125 γρ.σοκολάτα κουβερτούρα μαύρη ψιλοκομμένη2 μεγάλα αυγά1 κ.σ κακάο1 κ.σ ρόφημα σοκολάτας (ή Caotonik ή Hemo) προαιρετικά1 πρέζα αλάτι2 βανίλιες4 κ.σ.γάλαΕΚΤΕΛΕΣΗΣ’ένα κατσαρολάκι και σε πολύ χαμηλή φωτιά λιώνω το βούτυρο με τη σοκολάτα.Σ ‘ένα μπολ ρίχνω όλα τα στερεά υλικά,τα αυγά και το γάλα και ανακατεύω καλά