Ένα αγαπημένο φαγητό δωσμένο από την παράδοση γεμάτο αρώματα και...καημούς! Τι είπα; Καημούς; Όχι λάθος μου μεγάλο, κανένας καημός απ' τη στιγμή που μαγειρεύεται με τρόπο ελαφρύ , χωρίς το βάσανο του τηγανίσματος και το βάρος στο στομάχι! Συνταγή για σουτζουκάκια σας έχω ξαναδώσει, μεγαλώνοντας όμως κι αποκτώντας περισσότερη εμπειρία πλέον έχω διαμορφώσει την καλύτερη εκδοχή τους! Πάρτε χαρτί και μολύβι!Υλικά για 2 άτομα:300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος άπαχος1 μεγάλο κρεμμύδι1 σκελίδα σκόρδο μικρή1 χούφτα μαϊντανός φρέσκος1/2 κουτ.γλ. κύμινο τριμμένο1/2 κουτ.γλ. μοσχοκάρυδο τριμμένο2 κουτ.σ.