Δείτε πώς θα φτιάξετε το πιο αφράτο Σοκολατόψωμο -Μερεντόψωμο με ίνες!!!!Υλικά ζύμης για ταψί λίγο βαθύ αν έχετε 28 αρι1 κούπα του νες (την κόκκινη) γάλα χλιαρό30 γραμ.μαγια νωπή η 1 φακελάκι ξηρή1/3 κούπας ζάχαρη 1-2 βανίλιες1 αυγό + 1 κρόκο2 κουταλιές βούτυρο1 κουταλάκι κοφτό αλάτι3,5 με 4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσειςΓέμιση100 γραμ.βουτυρο μαλακόπαγιετες σοκολάτας γάλακτος η τριμενη σοκολάτα η τρούφα η Μερέντα ΕπικάλυψηΑλείφουμε με ασπράδι χτυπημένο με 1 κουταλιά ζάχαρηΨήνουμε σε ζεστό φούρνο στους 180 με 190 βαθμούς εστία πάνω κάτω περίπου 30' λεπτά στον φούρνο μου.Αν χρειαστεί βάζου