Σκορδόψωμο...γίνεται τέλειο !!!!Υλικά500 γρ, αλεύρι για όλες τις χρήσεις Φακελάκι μαγιά300 γρ νερό χλιαρό8 γρ, αλάτι30 γρ ελαιόλαδοΓια την γέμιση ( σε μπλέντερ έβαλα 2 κουταλιές σούπας βούτυρο,2 κουταλιές σούπας τυρί κρέμα,1 σκελίδα σκόρδο) όταν ήταν έτοιμη η ζύμη (να έχει φουσκώσει άπλωσα σε ταψί λαδομένο και άπλωσα τη κρέμα από το μπλέντερ) έβαλα από πάνω και 200 γρ, μοτσαρέλα τριμμένη και έψησα στο φούρνο στους 220 βαθμούς για 15 λεπτά.Βγήκε τέλειο!!!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Μαρία ΜανιουδάκηΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ