Υλικά
3 αυγά
4 φέτες κασέρι ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι
1 κ.σ. μαργαρίνη
Εκτέλεση
Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά με λίγο αλάτι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε τα αυγά.
Στρώνουμε το τυρί στην μια άκρη.
Μόλις αρχίσει να γίνεται ομελέτα χαμηλώνουμε τη φωτιά στο ελάχιστο.
Με μια σπάτουλα διπλώνουμε στη μέση την ομελέτα.
Αφήνουμε 2 λεπτά και γυρίζουμε από την άλλη πλευρά.
Γαρνίρουμε με λίγο πιπέρι και σερβίρουμε.