Το πιο ταπεινό ψαράκι με τις πολύ ευεργετικές ιδιότητες !!!Υλικά μερίδες 3 με 4 1 κιλό σαρδέλες1 πράσινη πιπεριά1 ξερό κρεμμύδι3 σκελίδες σκόρδο1/2 ντομάταελαιόλαδολίγο ούζο η τσίπουροαλάτι-πιπέρι-ρίγανηλεμόνι χυμό Κόβουμε τα κεφάλια πλένουμε καλά και στραγγίζουμε τις σαρδέλες.Τις βάζουμε με την σειρά σε ένα σκεύος και ρίχνουμε από πάνω ούζο ή τσίπουρο τις αφήνουμε 2 λεπτά και τις στραγγίζουμε .Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και την ρίγανη .Τις στρώνουμε ομοιόμορφα στο ταψάκι και βάζουμε από πάνω την πιπεριά κομμένη σε λεπτές ροδέλες,το κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές ροδέλες ,το σκόρδο κομμένο σε