Υλικά:
Για 2-4 άτομαΓια το ντρέσινγκ¼ φλιτζάνι μπύρα της επιλογής σας (κόκκινη ή ξανθιά)Ξύσμα και το χυμό από 1 πορτοκάλι (περίπου ¼ φλιτζάνι χυμό)1 κουταλιά της σούπας ξύδι βαλσάμικο1 κουταλάκι του γλυκού σιρόπι σφενδάμου¼ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ¼ κουταλάκι του γλυκού πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδοΓια τη σαλάτα 112 γραμμάρια φέτα1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα ψημένα πεκάν ή καρύδια1 κουταλιά της σούπας μαύρη ζάχαρη ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα6 κούπες ρόκα 4 λωτοί κομμένοι σε λεπτές φέτες