Υλικά:
Για 2-4 άτομα3 πορτοκαλί παντζάρια1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι1/4 φλιτζάνι ξίδι από κόκκινο κρασί1/4 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλου εμπορίου (ή ζωμό λαχανικών)3 κουταλιές Triple Sec ή άλλο με γεύση πορτοκαλιού λικέρ1 κουταλιά ζάχαρη1/2 κουταλάκι ξύσμα πορτοκαλιού1 φλιτζάνι σπόρους ροδιούαλάτι2 φλιτζάνια ρόκα και φύλλα μαρουλιού βούτυρο1/4 φλιτζάνι τριμμένη φέτα
Τα χρυσά παντζάρια μοιάζουν πολύ με τα κόκκινα αλλά έχουν πιο απαλή γεύση
Απαιτούμενος χρόνος:
45 λεπτά