Καλό σας μήνα, αγαπημένοι μας φίλοι! Ένας μήνας ακόμα και μας αποχιρετά επιτέλους ο χειμώνας!Η σαλατολογία συνεχίζεται με μια απλή, μα πολύ νόστιμη σαλάτα. Το δυνατό χαρτί εδώ είναι η κρέμα από κάσιους! Όταν μουλιασθούν οι εν λόγω καρποί κ πολτοποιηθούν, δίνουν μια πολύ εύγευστη κρέμα που σε συνδυασμό με τη μουστάρδα κ το λεμόνι απογειώνουν τη σαλατίτσα. Καλά να τρώτε, καλά να περνάτε!Υλικά:κόκκινο λάχανο, ψιλοκομμένο1 φρέσκο κρεμμύδιάνηθος, ψιλοκομμένος50 γρ. κάσιουςγια το dressing70 γρ. κάσιους, μουλιασμένα σε νερό 1 ώρα2 κ.σ. μουστάρδα2 κ.σ. χυμός λεμονιού2 κ.σ.