Εξαιρετικό μεζεδάκι !!Υλικά Τυρί για σαγανάκι (γραβιέρα, ταλαγάνι, φορμαέλα, γκούντα) σε χοντρές φέτες 5 χιλ. τουλάχιστον αλεύρι γ.ο.χ. 1 πρέζα ζάχαρη νερό παγάκια φυτικό λάδι για το τηγάνισμαΕκτέλεση Θα περάσετε το τυρί δύο φορές από νερό και αλεύρι και θα τελειώσετε πάλι με νερό. Το αλεύρι με το νερό δημιουργεί μια κόλλα που προστατεύει το τυρί. Επίσης είναι σημαντικό το νερό να είναι πολύ κρύο. Τις φέτες του τυριού τις έχετε σε ένα μικρό μπολ με νερό και παγάκια. Σε ένα βαθύ μπολ έχετε νερό με παγάκια.