Jump to Navigation

ρυζότο με γαρίδες.

up
58 users have voted.
Δείτε περισσότερς συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Υλικά:2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες18 γαρίδες με κέλυφοςαλάτιπιπέρι2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος1/8 κουτ. γλυκού σαφράν1/2 κουτ. γλυκού κάρι σε σκόνι2 κουτ. σούπας λευκό κρασίΕκτέλεση Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι σε μέτρια φωτιά. Βάζετε το σκόρδο και το τσιγαρίζετε για 30 δευτερόλεπτα για να πάρει άρωμα το λάδι. Μετά το αφαιρείται με μία τρυπητή κουτάλα. Έχετε ήδη αλατοπιπερώσει τις γαρίδες σας και από τις δύο μεριές και τις βάζετε στο τηγάνι σας.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
9 users have voted.
 Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️ΥΛΙΚΑΑνακάλυψε την τέλεια συνταγή για χταπόδι ξυδάτο που λιώνει στο στόμα! Αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή θα σου δώσει το πιο μαλακό και γευστικό χταπόδι, έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα.

Χταποδάκι ξιδάτο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
7 users have voted.
 Χταποδάκι ξιδάτο !!!Υλικά-εκτέλεση Ξεπαγώνουμε το χταπόδι.Μια ώρα βράσιμο-- ίσως επειδή το είχα υπερβολικά σε χαμηλή φωτιά να βράζει--  με πολύ κρασί ,Δάφνη, πιπέρι, κόκκους μπαχάρι ,λίγο λαδάκι ,λίγη σκόνη σκόρδου ,και ελααααχιστο  αλάτι... Το σέρβιρα με λαδοξυδο και ρίγανη!!! Έγινε λουκουμακι!!!  Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ.Δέσποινα Μπο-Ομάδα-ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ 

Γαριδούλες με κριθαράκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
9 users have voted.
Κριθαράκι με γαριδούλες !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα τηγάνι βάζω λίγο ελαιόλαδο και σωταρω τις γαριδούλες για ένα λεπτό (επειδή είναι μικρές) .

Καλαμαράκια τηγανητά αφρός κ Παντζαροσαλάτα αλλοιώς !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
205 users have voted.
Καλαμαράκια τηγανητά σήμερα ...Τραγανά κ τρυφερά !!!  Χρησιμοποιώ ελαιόλαδο στο τηγάνισμα αλλά και με άλλο λάδι γίνονται εξίσου νόστιμα. Αλεύρι χρησιμοποιώ το σκληρό !Υλικά1 κιλό καλαμαράκιαΑλάτιΛίγες σταγόνες ξύδιΑλεύριΛάδι Λεμόνι .ΕκτέλεσηΚαθαρίζουμε τα καλαμαράκια, τα πλένουμε και τα κόβουμε ανάλογα το μέγεθος . Τα βάζουμε σε σουρωτήρι, ρίχνουμε αλάτι και λίγες σταγόνες ξύδι.

Xταπόδι λουκούμι λαδορίγανη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
167 users have voted.
Xταπόδι λουκούμι!!!Και  έγινε σαν να είναι στα κάρβουνα .!!!Υλικά1 χταπόδι 800 με 1κιλό περίπου2 φύλλα δάφνης4 κόκκους μπαχάρι3 σπυριά πιπέρι1 ποτήρι λευκό κρασίΕκτέλεσηΠλένουμε καλά το χταπόδι.  Καθαρίζουμε, βγάζουμε το μάτι. Κόβουμε τα πλωκαμια και βάζουμε σε κατσαρόλα. Μόλις πάρει βράση, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βγάλει τα υγρά του, δεν βαζουμε νερό .


Main menu 2

1 | by Dr. Radut