Δείτε περισσότερς συνταγές ΕΔΩ Μαγειρική και Συνταγές Υλικά:2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο σε φέτες18 γαρίδες με κέλυφοςαλάτιπιπέρι2 κουτ. σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος1/8 κουτ. γλυκού σαφράν1/2 κουτ. γλυκού κάρι σε σκόνι2 κουτ. σούπας λευκό κρασίΕκτέλεση Ζεσταίνετε σε ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι σε μέτρια φωτιά. Βάζετε το σκόρδο και το τσιγαρίζετε για 30 δευτερόλεπτα για να πάρει άρωμα το λάδι. Μετά το αφαιρείται με μία τρυπητή κουτάλα. Έχετε ήδη αλατοπιπερώσει τις γαρίδες σας και από τις δύο μεριές και τις βάζετε στο τηγάνι σας.