Υλικά για ταψάκι 30x20: Για το ρολό:600γρ. καρότα καθαρισμένα χωρίς τη φλούδα2 αυγά χωριστά κρόκοι με ασπράδιαΑλάτι και πιπέριΓια τη Γέμιση:100γρ. γιαούρτι στραγγιστό100γρ. μαγιονέζα8-9 κλωναράκια μαιντανό ψιλοκομμένο2-3 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο3 φύλλα από φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Εκτέλεση:1. Βάζουμε τα καρότα σε μια κατσαρόλα με νερό (ολόκληρα ) μέχρι να βράσουν. Στραγγίζουμε το νερό και τα αφήνουμε να κρυώσουν λίγο. Τα τοποθετούμε στο multi μέχρι να γίνουν αλοιφή.