Υλικά1 πακέτο φύλλο κρούστας για πίτες2 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια 250 γραμ μανιτάρια κομμένα σε φετούλες μικρές και λεπτές7 κλωνιά άνηθο ψιλοκομμένο300 γραμ τυρί γραβιέρα λίγο πικάντικη τριμμένηαλάτι-πιπέριλίγη μπεσαμέλ Τι κάνουμεΣε τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια.Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρουμε μαζίΠροσθέτουμε τον άνηθο το αλάτι το πιπέρι ανακατεύετε καλά και κατεβάζετε το σκεύος από την φωτιά.Ετοιμάζουμε την μπεσαμέλ και την βάζουμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύουμε και προσθέτουμε και το τυρί.Κόβουμε τα φύλλα ένα ένα σε μακρόστενες λωρί