ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑ Ενα γευστικο επιδορπιο που μας ερχεται απο το Πιεμοντε (περιοχη του Τορινο). Οπως εχω πει επανειλημμενα, στις παραδοσιακες ιταλικες συνταγες, εχουμε λιγα υλικα και εναν απιστευτα επιτυχημενο συνδυασμο γευσεων και υφων, που μεταμορφωνει μια απλη συνταγη σε ενα γκουρμε πιατο. Στην συγκεκριμενη συνταγη, εχουμε ωραια ωριμα και σφιχτα ροδακινα, κομμενα στη μεση και γεμισμενα με μια κρεμα απο σοκολατα και μπισκοτακια αμαρεττι. Η γευση και το αρωμα του πικραμυγδαλου, δενουν υπεροχα με τα ροδακινα, ενω η προσθκη της σοκολατας κανει τον συνδυασμο ακομη πιο λαχταριστο!