Ανοιξιάτικο ριζότο με φρέσκα κρεμμυδάκια, άνιθο, αγκινάρες και αρακάphotosερασι τέχνηςΘα χρειαστούμε :αγγινάρες φρέσκες (ή κατεψυγμένες), καθαρισμένες και κομμένες σε λεπτά φετάκια φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το πράσινό τους)αρακάάνιθο ρύζι - αν γιά το ριζότο χρησιμοποιήσετε Ελληνικό και όχι Ιταλικό ρύζι, προτείνω "Καρολίνα"-τριμμένο κεφαλοτύρι ή τριμμένη παρμεζάνα (καλύτερα όχι μαλακό τυρί, που λιώνει...)ελαιόλαδοπροαιρετικά λίγο βούτυρο αγελαδινόαλατοπίπεροχυμό λεμονιού.- αν έχουμε φρέσκον αρακά, τον καθαρίζουμε- κόβουμε τις αγκινάρες σε λεπτά φετάκια και τις βουτάμε γιά λίγο σε ένα μπω