Την συγκεκριμένη συνταγή την είχα βάλει στο ‘’μάτι’’ καιρό τώρα. Απλό πιάτο και η προσθήκη του μελιού μου κέντρισε το ενδιαφέρον, αν και το φοβήθηκα στην αρχή. Αλλά εξισορρόπησε με την γεύση της ντομάτας. Άλλωστε πάντα δεν βάζουμε λίγη ζάχαρη σε φαγητό με ντομάτα για να γλυκάνει? Την δουλειά αυτή την έκανε το μέλι Τελικά το δοκίμασα και δεν έχασα. Μπορεί να έχει ακόμα ζέστη αλλά τα όσπρια τρώγονται ευχάριστα κι αυτή την εποχή. Δεν είναι ανάγκη να κάνει κρύο. Άλλωστε η φρέσκια ντομάτα τους δίνει άλλη νοστιμιά. Η προσθήκη της ξινομυζήθρας κάνει ένα απλό πιάτο με ρεβίθια να απογειωθεί.