ΝΑ ΚΕΡΑΣΩ ΕΝΑ ΡΕΒΑΝΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ??!! ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:5 αυγα,1 ποτηρι χυμο φρεσκου πορτοκαλιου ,1 ποτηρι ζαχαρη,1 ποτηρι σπορελαιο,500 γρ σιμιγδαλι χοντρο,100 γρ καρυδα,1 μπεικιν,1 βανιλια,1 κ.ξ.πορτοκαλιου!!! ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη να αφρατεψουν να ασπρισουν να μην χασουν τον ογκο τους!Ριχνουμε εναλλαξ σιγα-σιγα τον χυμο και το σπορελαιο!!!!!