Τα ποιο αφράτα ,γευστικά όμορφα ΡΟΛΑΚΙΑ Κρέμας!!! Υλικά Ζύμης:250 γρ γάλα φρέσκο,1 φακ.ξερη,μαγιά,1 βανίλια,20 γρ ζάχαρη,40 ml λάδι ελαφρύ,μια πρέζα αλάτι,1 ασπράδι αυγού,600 γρ αλεύρι Φαριναπ!!! Υλικά κρέμας .400 γρ γάλα φρέσκο,3 κ σ γεμάτες κορν φλαουρ η Κάστερ παουντερ 3 κ.σ.ζαχαρη,1 κρόκο αυγού,20 γρ βούτυρο!! Εκτέλεση ζύμης:Βάζουμε στο μπολ την μαγιά,την ζάχαρη και το γάλα χλιαρό και τα ανακατεύουμε!! Ρίχνουμε το λάδι και το αυγό ανακατεύουμε!!Τέλος ρίχνουμε σιγα-σιγα το αλεύρι με το αλάτι την βανίλια και ζυμωνουμε σε αφρατη λεία ζύμη!!