Jump to Navigation

Πρωτοχρονιά 2016 και το γιορτινό τραπέζι

up
188 users have voted.
Καλημέρα και χρόνια πολλά! Τραπέζι ή μπουφές για την Πρωτοχρονιά; Τί είναι προτιμότερο αλλά και πιο εύκολο; Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα με το ποιούς θα καλέσετε και τί επιθυμείτε. Και τα δύο μπορούν να γίνουν εύκολα αλλά και δύσκολα, οικονομικά ή ακριβά. Ένα είναι πάντως σίγουρο... ότι με απλές, καθημερινές και οικονομικές πρώτες ύλες μπορούμε να παρουσιάσουμε ένα γιορτινό μενού άκρως "γκουρμέ" γιατί γκουρμέ σημαίνει καλομαγειρεμένα πιάτα, με αγνές πρώτες ύλες και δημιουργικές πινελιές.Αρχίζοντας, να ρωτήσω...
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Χριστουγεννιάτικες μπάρες με αλμυρά crackers, καραμέλα και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
Μήνες τώρα, τριγυρνώντας στις διάφορες ξένες ιστοσελίδες έβλεπα αυτές τις σοκολατοκαραμελένιες μπάρες με βάση τα αλμυρά κρακεράκια και είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου.

Οι παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες της γιαγιάς Βασιλικής

(tantekiki.blogspot.gr)
up
32 users have voted.
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά χωρίς λαχανοντολμάδες; Γίνεται; Δεν γίνεται!! Τουλάχιστον όχι στο σπίτι της γιαγιάς αλλά ούτε και στο σπίτι της μαμάς!

5 ορεκτικά για την Πρωτοχρονιά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
76 users have voted.
Η Πρωτοχρονιά είναι ήδη εδώ και σήμερα σας παρουσιάζω 5 εύκολα ορεκτικά για το γιορτινό τραπέζι.

Χοιρινή τηγανιά με πράσο και ξερά φρούτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
229 users have voted.
Η χοιρινή τηγανιά ανήκει στα ελληνικά έθιμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η αυθεντική τηγανιά αποτελείται από χοιρινό λαιμό (συνήθως), περιέχει πάντα και λίγο λίπος και στην παραδοσιακή της ή πιο σύγχρονη μορφή με την προσθήκη διαφόρων υλικών είναι ένας θεσπέσιος μεζές για κρασί.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut