Πρασόπιτα: Ετοιμασία για το φύλλο-4 φλιτζανάκια του καφέ νερό-2 κουταλιές της σούπας ξύδι-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο-μια πρέσα αλάτι-αλεύρι γ.ο.χ όσο πάρει για να γίνει μια ζύμη εύπλαστη. Όλα τα υλικά μαζί .Την κάνω 6 μπαλάκια.Την αφήνω μισή ώρα να ξεκουραστεί σκεπάζοντας με μία πετσέτα.Μετά λιώνω φυτίνη ή Βιτάμ και βάζω μια κουταλιά σε κάθε μπαλάκι και την αφήνω μέσα στο ψυγείο να ξεκουραστεί άλλη μισή ώρα.Για το μείγμα:-4 πράσα-200 γραμμάρια τυρί (το τρίβω μέσα στη γέμιση)-4 μέτρια κρεμμύδια-1 κούπα τσαγιού εβαπορέ-αλάτι, πιπέρι 3 αυγά.Τσιγαρίζω τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, ρίχνω τα πράσα