Υλικά3 κουταλιές σούπας σταφίδα ξανθή2 κουταλιές σούπας μπράντι1/2 κούπα τσαγιού ζάχαρη1 φάκελο ζελέ λεμόνι1 άνθος αραβοσίτου λεμόνι3 κρόκους αυγού1/2 κούπα τσαγιού γάλα κρύο3 και 1/2 κούπες τσαγιού γάλα καυτό10 σαβαγιάρ κομμένα σε μικρά κομματάκια ανακατεμένα με 3 κουταλιές καρύδια χοντροκομμένα.ΕκτέλεσηΜουσκεύομαι τις σταφίδες με το μπράντιΑνακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου με την ζάχαρη.το ζελέ λεμόνι τους 3 κρόκους αυγού και το κρύο γάλα μέσα σε μία κατσαρόλα.Προσθέτουμε και το καυτό γάλα και ανακατεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία με ξύλινη κουτάλα μέχρι να πήξει να γίνει κρέμα.Οταν πήξει σβ