Ποντιακά τσιριχτά η πισία όπως και να τα λέμε τρώγονται ευχάριστα! Υλικά:2 νεροποτηρα χλιαρό νερό,1 φακ.μαγια ξερή,μια πρέζα αλάτι και αλεύρι τόσο όσο να γίνει ένα μείγμα όχι πολύ νερουλό θέλουμε ένα παχύρρευστο χυλό! Αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα! Στην συνέχεια ρίχνουμε στο μείγμα λίγη ζάχαρη(1 κ γ)!!Βάζουμε στο τηγάνι λάδι να ζεσταθεί και με ένα κουτάλι ρίχνουμε μείγμα και τα τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές!Τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί και τελειώνουμε ρίχνοντας πάνω τους εάν θέλουμε ζάχαρη ή μέλι!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!!