Πιτσίνια -Κριτσίνια της Γκόλφως σε 3 λεπτά έχετε λαχταριστά τυρένια πιτσίνια η σησαμένια !!!Υλικάμισή κούπα του νες ελαιόλαδομισή κούπα του νες κρασί λευκό3 κουταλιές πεκορινο η τυρί τριμμένο ότι έχετε1 καρότο τριμμένο στον ψιλο τρίφτημια τσιμπια αλάτιμισό κουταλάκι μπέικεναλεύρι 1,5 κούπα και λίγο παραπάνω μέχρι να έχετε μια ζύμη που δεν κολλάει στα χέρια.βάζετε την ζυμη για λίγο στο ψυγείο επικάλυψη περάστε με σάλτσα τα πιτσινια και μετά ρίξτε πάνω τριμενο τυρί (όχι γκούντα)μπορείτε να ρίξετε σησάμι η ηλιόσποροψήνουμε στους 190 βαθμούς κελσίου εστία πάνω κάτω μέχρι να πατήσουν καλά και να