Υλικά 2 κούπες χλιαρό νερο (500γρ) 1/2 κούπα σπορελαιο 1 φακελάκι μαγιά μια πρεζα ζάχαρη 1 κ.σουπας αλατι 1 κιλο αλευρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμενο 1 κουπα=250γρ Εκτέλεση Σε ενα μπωλ ριχνουμε το νερο με τη μαγια και τη ζαχαρη και ανακατευουμε καλα. Σιγα σιγα προσθετουμε το αλευρι κοσκινισμενο κρατωντας λιγο στην ακρη,τη βανιλια,ζυμωνουμε λιγο,μετα προσθετουμε το λαδι,το αλατι και ΑΝ χρειαζεται το υπολοιπο αλευρι. Ζυμωνουμε καλα να εχουμε μια πολυ μαλακη ευπλαστη ζυμη. Πλαθουμε σε μικρα μπαλακια το ανοιγουμε και γεμιζουμε με οτι θελουμε!!!!!! Argiro Porpatoneliοι κουζινίστας