Πιροσκί με πατάτα!!!!Για την γέμισηΒράζω 1 κιλό πατάτες και τις λιώνω με πιρούνι, ψιλοκόβω ένα κρεμμύδι ξερό και το περνάω από το τηγάνι με δύο κουταλιές ελαιόλαδο να πάρει λίγο χρώμα.Το ρίχνω μέσα στο μπολ με την πατάτα και συμπληρώνω λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό ή άνηθο όποιος θέλει, αλάτι και λίγη ρίγανη.(Αφήνω στην άκρη)Για την ζύμηΑπό το νερό που είχα βράσει τις πατάτες, βάζω σε μπολ 500ml σε μια λεκάνη και περιμένω να κρυώσει λίγο, έπειτα βάζω 10 γρ, μαγιά ξερή, δύο κουταλιές σούπας ελαιόλαδο, 1 κουταλιά ζάχαρη,850 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο αλάτι..Φτιάχνω τη ζύμη και περιμένω