Σούπερ αφράτα και γευστικά !!! ΥΛΙΚΑ250 γραμ νερό χλιαρό50 γραμ ηλιέλαιο50 γραμ ζάχαρη1 κουταλιά αλάτι κοφτή30 γραμ μαγιά φρέσκια ή ένα φακελάκι μγιά ξερή500 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσειςΕΚΤΕΛΕΣΗΟλα στο μίξερ τα υλικά για το ζυμάρι εκτός από το αλάτι το οποίο θα το ρίξουμε αφού ζυμωθεί ένα λεπτό το ζυμάρι .Ζυμώνουμε για 6 με 7 λεπτά και χωρίζουμε την ζύμη σε κομμέτια των 50 γραμμαρίων.Για την γέμιση επιλέγουμε ή πατάτα-ή τυρί -ή κιμά -ή λουκάνικο.Ανοίγουμε τα ζυμαράκια με το χέρι μας τα γεμίζουμε με οτι επιλέξουμε τα γεμίζουμε και κλείνουμε καλά -αφήνουμε να γίνουν λίγο και τηγανίζουμε σε α