Φασολάκια ή μάλλον αμπελοφάσουλα amandine σύμφωνα τους Γάλλους αλλά για μένα μια βάση για να μπορέσω να βάλω τη δική μου πινελιά και να απογειώσω τούτο το συνοδευτικό.
Καλό μήνα! Και ναι... τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν! Μπορώ πια να αισθανθώ το άρωμά τους και να νιώσω την προσμονή στην ατμόσφαιρα. Εξάλλου κι ο χειμώνας είναι πια εδώ και κάνει αισθητή την παρουσία του.
Πλέον Τρώω Τον Αρακά ΜΟΝΟ Έτσι! Η απόλυτη συνταγή για Αρακά Κοκκινιστό!!!Αρακάς κοκκινιστός. Συνταγή για παραδοσιακό λαδερό αρακά, ιδανικό για τους χορτοφάγους και για όσους νηστεύουν!30 γρ. ελαιόλαδο1/2 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη2 κ.γ. πελτες ντομάτα1 πατάτα κομμένη σε κυβάκια1 καρότο κομμένο σε κυβάκια50 ml κρασί200 γρ.
Το Μυστικό Για Τις Τέλειες Πατάτες Στον Φούρνο Με Λίγα Και Απλά Υλικά!!!Αυτές οι πατάτες στον φούρνο με λίγα απλά και πεντανόστιμα υλικά απλά δεν υπάρχουν!Υλικά:ΠατάτεςΈξτρα παρθένο ελαιόλαδοΜουστάρδαΑλάτιΠιπέριΘυμάριΞύσμα Λεμονιού.Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε ομοιόμορφα κομμάτια.Βάζουμε ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα και τις στρώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.Ψήνουμε σε προθερμ