Τα ζυμαρικά είναι πάντα αγαπημένα και αποτελούν μία εύκολη λύση για τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας.ΥΛΙΚΑ1 πακέτο πένες (500γρ.)150γρ. τυρί τύπου ροκφόρ ή γκοργκοτζόλα τριμμένο80γρ. καρύδια τριμμένα1 ποτήρι λευκό κρασί250γρ. κρέμα γάλακτος2 κ.σ. κορν-φλάουρ2 κ.σ. βασιλικό ψιλοκομμένοαλάτι, πιπέρι, μοσχοκάρυδοΕΚΤΕΛΕΣΗΒράζουμε τις πένες σε άφθονο αλατισμένο νερό. Βάζουμε το κρασί, μαζί με 150γρ. νερό και την κρέμα γάλακτος να βράσουν σε χαμηλή φωτιά. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτουμε το κορν-φλάουρ και το τυρί και ανακατεύουμε ώσπου να λιώσει και να αρχίσει να πήζει.