Υλικά600 γρ. πατάτες200 ml γιαούρτι στραγγιστό3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα80 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη σε λεπτό τρίφτη3 κουταλιές της σούπας ξίδι από λευκό κρασί3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένοαλάτιπιπέριΕκτέλεσηΚαθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε κύβους. Τις ρίχνετε σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό που βράζει και τις αφήνετε 20΄-25΄, μέχρι να μαλακώσουν, αλλά να κρατάνε λίγο. Τις αφήνετε λίγο να κρυώσουν.Στο μεταξύ χτυπάτε στο μπλέντερ το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, το τυρί και το ξίδι μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.