Υλικά
6 πατάτες καθαρισμένες
Για τις sauce
6 κ.σ. μαγιονέζα
5 κ.σ. γιαούρτι
2 κ.σ. κέτσαπ
αλάτι
Για το γαρνίρισμα
2 φέτες βρασμένο αυγό
1 αγγουράκι σε ροδέλες
6 λωρίδες αγγουράκι
1 μικρό κομμάτι κόκκινη πιπεριά
Οι δυο άκρες από το αγγουράκι
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες σε μικρά κομμάτια και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό για 7-9 λεπτά.
Τις σουρώνουμε και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Ανακατεύουμε τα υλικά της sauce και τη προσθέτουμε στις πατάτες.