ΥΛΙΚΑ200γρ κρεμα γαλακτος250 γρ κουβερτουρα1 κουτ σουπας μελι1 σφηνακι ρουμι μαυρο3 μπισκοτα τυπου diegestiveπουρακιατριμμενη λευκη σοκολατακαι κακαο για το πασπαλιζμα50 γρ βουτυροΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣε ενα κατσαρολακι βαζουμε την κρεμα γαλακτος μεχρι να ερθει σε σημειο βρασμου.Κατεβαζουμε.Σε ενα μπολ εχουμε κοψει κομματακια την σοκολατα κουβερτουρα και αδειαζουμε καυτη την κρεμα ανακατευουμε μεχρι να λιωσει τελειως .Εντωμεταξυ εχουμε προσθεσει το βουτυρο το ρουμι και το μελι.Ανακτευουμε μεχρι να γυαλισει η σοκολατα μας.Παιρνουμε ενα τσερκι μικρο στρογγυλο και τοποθετουμε ενα μπισκοτο κατω κατω,αδεια