Παραδοσιακή Βασιλόπιτα Αγιάσου με Φύλλα του Ονείρου απο την Λέσβο!!!Μια εκπληκτική, αρωματική, Πεντανόστιμη και με πολλά φύλλα Βασιλόπιτα από την Αγιάσο της Λέσβου. Πασίγνωστη με ιδιαίτερα υλικά και μοναδική Γεύση.
Κέικ μαρμπρέ νηστίσιμο !!! Υλικά2 φλιτζάνια τσαγιού φρέσκο χυμό πορτοκαλιού (400 ml )2 φλιτζάνια ζάχαρη (380 γρ)1 φλιτζάνι ηλιέλαιο ( 170 ml)4 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις ( 450 γρ)3 κουταλάκια γλυκου μπέικιν3 βανίλιες3 κγ κακάο ΕκτέλεσηΧτυπάμε για λίγα λεπτά τη ζάχαρη, το χυμό και το ηλιέλαιο με έναν αυγοδάρτη.
Αν αυτή η Σοκολατόπιτα δεν αξίζει βραβείο Νοστιμιάς πραγματικά δεν ξέρω τι να πω!!Για εμένα η Ωραιότερη η πιο ζουμερή και πιο Αφράτη Σοκολατόπιτα που έχω φτιάξει, σούπερ Σιροπιασμένη με το Γλάσο Σοκολάτας, και πραγματικά πολύ οικονομική για την ποσότητα που βγαίνει. Την έχω φτιάξει 3 φορές ήδη και όλοι ζητάνε και δεύτερο και τρίτο κομμάτι!!Η Ωραιότερη Ζουμερή Σοκολατόπιτα του Ονείρου!!