Jump to Navigation

παπαρδέλες με αχιβάδες (alle vongole)

up
141 users have voted.
παπαρδέλες με αχιβάδες- alle vongole -photos ερασι τέχνηςείναι ένα ιδιαίτερο πιάτο !γιά τους λάτρεις των ζυμαρικών !σε κατσαρόλα ή σε βαθύ τηγάνι ψιλοκόβουμε ξερό κρεμμύδι ή μερικά φρέσκα κρεμμυδάκια.ρίχνουμε λίγο καλό ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε ελαφρά.ρίχνουμε μέσα ένα πακέτο αχιβάδες (υπάρχουν κατεψυγμένες αχιβάδες , αν δεν έχουμε φρέσκες) και γυρίζουμε λίγο.ψιλοκόβουμε μέσα 2 σκελίδες σκόρδο, αλατοπιπερώνουμε.σβύνουμε με μισό ποτηράκι του κρασιού βότκα.έχουμε πλύνει και ψιλοκόψει 1 πακέτο μανιτάρια.τα ρίχνουμε μέσα,ρίχνουμε και 1 τριμμένη φρέσκια ντομάτα,κλείνουμε καλά το καπάκι της κατσαρό
Διάβασε τη συνταγή στο amateurdecuisine.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Φοκάτσια Ιταλική

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
689 users have voted.
Η Φοκάτσια της Απουλίας !photosερασι τέχνηςΗ Ιταλική φοκάτσια μοιάζει με ψωμί (“panis focacius” στην αρχαία Ρώμη), ένα ψωμί πλατύ κι επίπεδο, ψημένο σε φούρνο.Τα υλικά της  φοκάτσια δεν διαφέρουν πολύ από τα υλικά της πίτσας, χρειάζεται απαραίτητα καλό ελαιόλαδο, σταρένιο αλεύρι, μαγιά, νερό, αλατάκι και ανάλογα με την περιοχή προσθέτουν μυρωδικά, κρεμμύδι, τυρί, αλλαντικά ή λαχανικά. Υπάρχουν και

Καρμπονάρα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
650 users have voted.
alla carbonara !Η μεγάλη , κλασική συνταγή για την Ιταλική πάστα !(και για τα ανά τον κόσμο ζυμαρικά…)Το πιάτο το διεκδικεί – ποιος άλλος ; - η Ρώμη !

Ossobuco της Λομβαρδίας με gremolata

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
1027 users have voted.
Ossobuco του Μιλάνου-μεγάλο κλασικό της Ιταλικής κουζίνας!- photosερασι τέχνηςγιά να φτιάξουμε το ossobuco χρειαζόμαστε :- μοσχαρίσιο κότσι, με το κόκαλο (osso buco = κόκαλο τρυπημένο) - ξερό κρεμμύδι- καρότα - βούτυρο- κρασί- λίγο αλεύρι- ντομάτες γιά σάλτσα- αλατοπίπερο- ρίγανη - 1 φύλλο δάφνης γιά την gremolata:- ένα ματσάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό- 1-2 ψιλοκομμένες σκελίδες σκόρδο- το ξύσμα από 1

Κέϊκ με Ιταλικές λιχουδιές

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
762 users have voted.
Αλμυρό κέϊκ με Ιταλικές λιχουδιές photosερασι τέχνηςγιά την ζύμη, θα χρειαστούμε :200 γραμ.

πίτσα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
1141 users have voted.
πίτσα σπιτική !1η ζύμη :1 ποτήρι γάλα χλιαρό1 κύβος φρέσκια μαγιάένας κόμπος ζάχαρηδιαλύω την μαγιά στο χλιαρό γάλα, με την ζάχαρη.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut