Υλικά
1 κιλό αλεύρι
300 ml νερό
100 ml ελαιόλαδο
2 φακελάκια μαγιά
2 κ. γλ. Αλάτι
1 κ. γλ. Ζάχαρη
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε λίγο νερό και διαλύουμε τη μαγιά (το νερό δεν πρέπει να είναι καυτό).
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι και τη ζάχαρη. Ανοίγουμε μια λακκούβα και προσθέτουμε τη μαγιά.
Ζυμώνουμε προσθέτοντας σταδιακά το νερό.
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αλάτι και ζυμώνουμε πολύ καλά.
Η ζύμη θα πρέπει να είναι μαλακή και να ξεκολλάει από τα χέρια. Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια προσθέτουμε λίγο αλεύρι ακόμα.