Υλικά:
Για τη ζύμη
1/2 κεσεδάκι γιαούρτι
2 κουτ.σ. γάλα
1/3 κεσέ (γιαουρτιού) ελαιόλαδο
1/3 κεσέ--//-- σπορέλαιο
1/2 κουτ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1/3 κεσέ νερό
150-200 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Για τη γέμιση
4-5 λεπτά κομμάτια τυρί φέτα
2 κουτ.σ. κεφαλοτύρι τριμμένο ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας
λίγο πιπέρι
σουσάμι για το πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Ζυμώνουμε πολύ καλά τα υλικά του ζυμαριού μέχρι να γίνει σφιχτή. Σκεπάζουμε το σκεύος με μεμβράνη και αφήνουμε για 20' λεπτά στο ψυγείο να σφίξει.