Αφήνω τις εισαγωγές...είναι η ώρα για παγωτό!!!Υλικα για 2μισι λίτρα παγωτό:1 φάκελος garni βανίλια για σαντιγί+το γάλα που αναγράφεται στις οδηγίες1 κονσέρβα φυτική σαντιγί (κρύο απ' το ψυγείο)1 ζαχαρούχο γάλα (κρύο απ' το ψυγείο)1 κάψουλα άρωμα βανίλια1 σφηνάκι βότκα, κονιάκ ή ρούμι1 πλάκα σοκολάτα γάλακτος ψιλοκομμένη με μαχαίρισιρόπι σοκολάτας (για χειροποίητο σιρόπι πατήστε εδώ) ή έτοιμο Εκτέλεση:Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε το garni σύμφωνα με τις οδηγίες μέχρι να γίνει αφράτο και να αποκτήσει όγκο.