Υλικά (για 4 ατομικές πίτσες των 25 εκατ. ή 2 μεγάλες)για τη ζύμη2 1/2 κ.σ. φρέσκια μαγιά (25 γραμ.) ή 1 1/2 κ.σ. ξερή (σε φακελλάκι)300 ml ζεστό νερό1 πρέζα ζάχαρη1 κ.γ. αλάτι450 γραμ. αλεύρι κατά προτίμηση σκληρό30 ml ελαιόλαδογια τη σάλτσα και την επιφάνεια400 γραμ. ντομάτες ψιλοκομμένες ή οι αντίντοιχες σε κουτί150 ml χυμό ντομάτας (ή πασάτα)1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη2 κ.γ. ρίγανη και 1 κ.γ.